Nieuws

Perron045 bedankt financierders

Na een projectperiode van 5 jaar sluit perron045 een hele leerzame fase af. Een periode waarin we als werkers hebben gestoeid met projectmatig werken, het vinden en verbinden van vrijwilligers en het faciliteren van de doelgroep; jongeren zonder diploma en/of werk.
In 5 jaar heeft Perron045 in samenwerking met 40 mentoren circa 150 jongeren een duw in de goede richting mogen geven. Met veel plezier en passie hebben we vele bindingsdagen, speeddates, workshops, trainingen en presentaties georganiseerd.

Hierbij bedanken wij alle vrijwilligers voor hun grootste inzet.
Gemeente Brunssum en Gemeente Onderbanken danken wij voor de financiële steun en vertrouwen vanaf de start tot heden.
Ook Oranje Fonds, VSB fonds, Zorg van de Zaak Foundation verleenden een enorme financiële bijdrage. Door de bijdrage van VSB fonds heeft Perron045 in 2016-2017 kunnen werken aan de methodiekontwikkeling en beschrijving hiervan.

Nu mag Perron045 verder doorontwikkelen als basisvoorziening van CMWW onder het projectleiderschap van Anouk Degenhardt-Gielkens!

Nieuwsoverzicht

Ben jij iemand of ken jij iemand die een jongere wil begeleiden naar een betere toekomst? Ben je in staat om te ondersteunen, te inspireren en..

6 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Oproep aan alle enthousiaste personen die graag iets willen betekenen voor de jeugd! Vanuit Perron 045 zijn wij op zoek naar vrijwilligers die..

15 vind ik leuks, 3 reacties7 maanden geleden

Na een projectperiode van 5 jaar sluit Perron045 een hele leerzame fase af. Een periode waarin we als werkers hebben gestoeid met projectmatig..

25 vind ik leuks, 2 reacties8 maanden geleden

Save the date!! Voor alle jongeren en mentoren van Perron045.

6 vind ik leuks, 1 reacties10 maanden geleden

Foto's Brunssum

Foto’s Brunssum kwam een kijkje nemen bij de Bindingsdag op de Heikop afgelopen zondag. Bedankt voor het vastleggen van deze dag Peter!

8 vind ik leuks, 0 reacties1 jaar geleden

 

Archief